MENÚ

lunes, 11 de junio de 2012

Un dia Especial

Comencem pel que tenim més a prop en l'actualitat, la EXPOSICIÓ DEL NINOT 2012 de les Fogueres d'Alacant.

Després de decidir-nos per BENVINGUTS A ALACANT com a lema per a la Foguera Infantil de Avd. Lóring- Estació, en el taller va eixir la idea homenatjar a l'artista que tantes i tantes hores ens ha acompanyat en el taller. Nach cantant i compositor de RAP de la ciutat d'Alacant.

En la presentació oficial de l'esbós li'l vam proposar a la Foguera, que de seguida ens va dir que seguírem avant amb el projecte. La mateixa nit van començar a moure fils i van aconseguir que la idea li arribara al representant de l'artista que es va mostrar molt il·lusionat amb el projecte, després de les primeres idees i els primers esbossos decidim qual anava a ser la idea a seguir.
 

 

Avui hem conegut en persona a Nach que s'ha mostrat molt agraït pel nostre homenatge. També ens ha comentat que en Sud-America estan molt sorpresos amb la festa de les Fogueres d'Alacant.





La figura la podeu veure junta a la de les altres fogueres en l'antiga Llotja del Peix d'Alacant des del passat 24 de Maig i ací teniu el procés de creació.

Esperem que us agrade.










No hay comentarios:

Publicar un comentario