MENÚ

jueves, 7 de junio de 2012

HOLA I BENVINGUTS


Hola, ja estem per aquest món bloguer!!!!

Primer de tot començarem en les presentacions.

Enrique Iborra comença a fer falles a manera de passatemps, primer fent la falla de l'escola, després,  amb l'espenta i ajuda dels seus pares, comença a fer falles infantils en una casa vella del carrer Sant Vicent, d'Alcàsser. Ara, s'encarrega del modelat i la pintura dels projectes.


Jesús De la Hoz amic de quadrilla d'Enrique treballava en la fusta i sempre li havia fet gràcia açò de les falles, de tant en tant, en finalitzar la seua jornada laboral, anava a tirar-li una mà al seu amic Enrique. Jesús, s'encarrega de tots els processos pels quals passen els ninots des de la fusteria fins a la lija. 



L'any 2009 van decidir ficar-se a fer falles els dos junts. D'aquesta unió va sorgir el seu nom, ArtenFoc, que des de llavors continuen fent falles amb l'ajuda de la família i dels amics, que de tant en tant es passen pel taller a veure com va el treball i tirar-los una mà si fa falta.

Una vegada presentats els integrants de ArtenFoc us explicarem que, la finalitat d'aquest blog és mostrar els nostres treballs en falles i fogueres. També intentarem donar-vos a conèixer tots els processos pels quals passen les figures que acaben convertides en cendra. A més també presentarem “en exclusiva” els nostres projectes en la mesura del possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario