MENÚ

lunes, 18 de junio de 2012

Avd. Lóring-Estació Fogueres 2012

Ací vos presentem el nostre projecte per a aquestes fogueres 2012 en Avd. Lóring–Estació, una comissió que porta 5 anys confiant en nosaltres per al seu monument infantil.

Demà ens desplaçarem a la ciutat d'Alacant per a plantar la foguera en el seu emplaçament, a la volta publicarem fotos del monument en el carrer i del “com es va fer”. Ací us deixem l'explicació. Esperem que us agrade.

Que passaria si una nau d'extraterrestres decidira aterrar a Alacant?

Eio, Gomel, Enga i Rael aterren en un dels llocs més emblemàtics de la ciutat “l'esplanada” on un Policia Local vestit amb l'uniforme de gala i sorprés per l'arribada d'aquests éssers tan simpàtics i curiosos, els diu, “BENVINGUTS A ALACANT”.



Gomel el conductor de la nau, els diu als seus amics que és el moment de descansar i aprofitar per a conèixer aquesta ciutat tan bonica. En el primer que es fixen és en la forma tan peculiar de la muntanya Benacantil. El Policia li explica que aqueixa forma tan peculiar s'assembla al perfil d'un musulmà, que custodia el Castell de Santa Bàrbara.

El Policia també els explica que des del castell tiren una gran carcassa en forma de palmera que marca l'inici de la crema de tots els monuments en honor a Sant Joan. Símbol del foc purificador, els dimonis del foc també fan els seus travesures.

Enga, passejant passejant, troba a una xiqueta presumida, que no para de mirar-se a l'espill. Tal és la seua curiositat que li pregunta a la xiqueta perquè els agrada tant posar-se bonica i la xiqueta li explica que les belleses d'Alacant es cuiden i preparen sempre per a poder representar a la seua comissió.

De passeig per l'esplanada, Rael i Eio, arriben a la platja del Postiguet, decideixen donar-se un bany i veuen una família de peixos que els explica que ells no canvien per res del món viure en les aigües d'Alacant.

Després del bany Eio, escolta un ritme i decideix anar a veure qui produeix aqueix ritme, És Nach!!!! Artista de la ciutat, que ha sigut nominat als premis Goya per la banda sonora de la pel·lícula Verbo.

Quan Gomel avisa als tripulants que la nau desenganxara en breu. I mentre els espera, veu passar un vehicule amb dos terrícoles curiosos que no paren de fer fotos i ventar-se. De seguida arriben els seus companys i desenganxen… acomiadant-se de la ciutat d'Alacant.

Esperem que vos agrade.

No hay comentarios:

Publicar un comentario